Sziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár
Kapcsolat Facebook
Sziluett Mozgásstúdió MosonmagyaróvárSziluett Mozgásstúdió MosonmagyaróvárSziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár

Vendégkönyv


A Sziluett Mozgásstúdió várja az Ön véleményét is.

Ellenőrző kód
Bejegyzések
Előző oldal Következő oldal
Kettinger Dóra
2020.02.10. 13:20

Mikor néhány hónapja említettem Neked, hogy milyen jó lehet az aviva, még csak a zene fogott meg benne. Meg kell hagyni, nagyon fülbemászó a válogatás.... Az igazat megvallva, picit nehézkesen indultam neki a tanfolyamnak, mert mégiscsak 8 óra, elsőre soknak és töménynek tűnt, illetve Te tudod a legjobban, mennyire szkeptikus vagyok mindennel kapcsolatban. De a kétely hamar szertefoszlott, elég volt megérkeznem hozzá.  Remekül felépítetted a tanfolyamot így, hogy az elejét elméleti oktatással kezded, csak utána térünk át a gyakorlatra. Ezen a ponton meg kell említenem, hogy még “medikus” szemmel is hihetetlen mennyiségű információ birtokában vagy az emberi testről, és annak működéséről, működési problémáiról. Ez az elméleti rész nagyon hasznos volt, elvégre tudnunk kell, mire és milyen hatással lesz az általad megtanított módszer. Az odafigyelés, mint mindig, most is látszott rajtad; senkiben ne maradjanak megválaszolatlan kérdések, vagy értetlenség. Én, mint gyakori vendéged, már sokszor megtapasztaltam az odaadásod a tanítás iránt, amit most biztosan érzékeltek a tanfolyam résztvevői is, akik korábban nem találkoztak Veled. Talán nem is a részemről meglepő a bizalom, hiszen én ismerelek, hanem azok részéről, akik csak valakitől hallottak Rólad és a módszerről, és eldöntötték, adnak egy esélyt.  A gyakorlati oktatás után biztosan állíthatom, bárki képes elsajátítani a módszer alapjait. A mi csapatunk is elég vegyes volt, voltak idősebbek és fiatalabbak, a résztvevők testalkata, a probléma amivel érkeztek... szóval tág volt a paletta. Ezzel együtt, mikor az oktatás végén megcsináltuk a teljes gyakorlatsort, magam körül úgy láttam, mindenki képes volt kivitelezni a gyakorlatokat, és a kissé fárasztó fél órát kitartóan végigcsinálni. Illetve, ahogyan azt már megszokhattam Nálad, mindenki mosolyogva hagyta el a termet. Örök szkeptikusként állíthatom (bár a beléd vetett bizalmam határtalan, a módszerrel kapcsolatban eleinte természetesen nem így éreztem) hogy megéri kipróbálni. Nem hinni kell benne, hanem meg kell tapasztalni a hatást. Én már tegnap megtapasztalhattam, rövid távon mit okoz a testben ez gyakorlatsor, és alig várom, hogy a hosszú távú hatásról is mesélhessek Neked! Mint mindig, most is csak megköszönni tudom az újabb tapasztalatot.❤️

Csilla Kecelről
2020.01.19. 16:01

Kedves Mosonmagyaróváriak és környékbeliek!Tudjátok hogy mekkora hatalmas nagy kincs nektek az hogy létezik Ági mozgásstúdiója? :)  Az embereknél általában úgy van ,hogy ami már megvan az olyan természetes ,de amikor már nincs akkor el kezd hiányozni..A mindennapi életben is hálásnak kell lennünk mindazért amink van ,és amilyen lehetőségeink adódnak.Nem régóta ismerem Ágit,és mozgásstúdióját.Rövidebb ideig éltem a városban ,és lányom segítségével rátaláltam erre a csodálatos helyre :) Mindig mozogtam,próbálkoztam különböző mozgásformákkal, de nem volt benne rendszeresség,illetve "szerelem",ha lehet így fogalmazni .Piláteszre ,Arctornára és olykor még Hengerezni is jártam.(sőt szívem szerint mindent kipróbáltam volna)Nagyon sokat segített a mindennapokban hogy rendszeresen járhattam,és őszintén mondom rettentően hiányzik az a rendszer amit már kialakítottam.Pár hónap rendszeres edzés után ,mondhatom rövid idő alatt átalakult a testem,és ezt a környezetembe lévő emberek is észrevették. Önbizalmam megnőtt,egészségesebbnek ,és energikusabbnak éreztem magam.. Ez bizony nagyon jó érzés ám! :) Sajnos úgy hozta a sors ,hogy egyenlőre eltávoztam a városból,300km-re élek jelenleg,de időközönként igenis visszatérek egy-egy órára mert  erre szükségem van a testemnek és a leklemnek is ..A mozgásstúdió nem csak egy edzőterem,hanem ott valami "csoda" történik,lehet hogy más-más  érdekkel érkezünk,de van egy közös cél is,,hogy  jól érezd magad a bőrödbe,egészséges legyél...Minden embernek szüksége van az Önszeretetre,hogy szeresse magát,tisztelje testét ,és gondoskodjon róla....itt megtanulhatod! :) Ez az a hely ahol igenis mindenki fontosnak érezheti Önmagát,hiszen egy nagy család részese lehet.Megfigyeltem hogy mindig vannak visszatérő emberek ,akik pl egy szülés után újra jönnek órákra,vagy többen is akik már hosszú évek óta járnak ,és még mindig van motivációjuk.Aki ezt a helyet megszereti az előbb-utóbb mindig visszatér...Ági ,a stúdió megálmodója és vezetője az egyike lehet azoknak az embereknek akikre felnézhetünk,példaképünk lehet.Nagyon sokat tanultam Ágitól,hosszú lenne a lista ha most felsorolnám..de az biztos hogy minden nőnek és férfiank is tiszta szívvel ajánlom hogy ha csak rövidebb ideig is tartózkodik a városban de látogassa meg ezt a csodálatos helyet,itt kedvére válogathat különböző mozgásformák közül,szeretetteljes közegbe kerül,és elégedetten fog távozni az biztos! :) Remélem hogy nem kell sokat várnom,hogy eljöjjön újra az az időszak,hogy rendszeresen járhassak ..Hálás vagyok az életnek hogy utamba sodorta a Sziluett Mozgásstúdiót és Ágit! :) 

Vendég
2019.12.25. 09:04

Oly módon megismerni és felfedezni egy ,,világot", melynek küszöbét egyetlen egyszer sem léptük át, csak és kizárólag egy másik ember ebben a világban átélt érzéseit, élményeit hallva, ott megtanult kitartását tapasztalva, a magunk mindennapjaiban ért negatívumokban ezen közvetített tanítás segítségével megtalálni a pozitívumokat és egyet sem kudarckémt megélni, bátran nevezhetjük CSODÁNAK !

Ignácz Bori
2019.10.29. 11:38

Számomra mindig nagyon fontos volt a mozgás. Minden nap biciklizek, szeretek görkorizni, futni, jógázni. Ezért is volt nagyon nehéz minden hónapban megküzdenem a rettenetes menstruációs görcsökkel, immáron 14 éve. Már a menzesz előtti héten szétrobbantam az idegtől, és mindig tudtam napra pontosan, hogy mikor lesz a hónap legrosszabb napja. Ezt sajnos a környezetem is erősen megérezte, szerintem értitek mire gondolok... :D  Az első nap általában megmozdulni sem tudtam, az ágyban vergődtem, sokszor iskolából és munkából is haza kellett mennem. Többször hánytam is a fájdalomtól. Sosem értettem, hogy lehet olyan, amikor valakinek fájdalommentes egy menstruáció. 
Nyáron talált a nőgyógyászom két nagyobb cisztát a petefészkemben. Sokat utánaolvastam, hogyan és mivel lehetne ezt kezelni. Akkor jött képbe az AVIVA. Kicsit körbekérdeztem az ismerőseimet, hogy mégis mi lehet ez?!  Mindenki ódákat zengett róla, és egy kedves munkatársam Lilla fel is hívta a figyelmemet a szeptemberi tanfolyamra. 
Maga a tanfolyam lehengerelő volt, én már a gyakorlatok közben felszabadultam nevettem, annyira jó volt. Konkrétan egész úton hazafelé mosolyogtam.
Ági a tanfolyamon említette, hogy meg fognak szűnni a menstruációs görcsök, fájdalmak. Én kicsit mosolyogtam magamban, hogy hááát, hiszem én azt, ha látom, tapasztalom.... Azóta minden pénteken jártam aviva órákra és tessék...
3 héttel később, úton Angliába a repülőn egy bizsergő érzés járta át az egész alhasamat, nem értettem mi ez. Gyanús volt ez nekem, és amikor elmentem a mosdóba, meglepődötten vettem észre, hogy megjött. 
Ott, és akkor elsírtam magam örömömben. 
14 évnyi szenvedés, és fájdalom után igen, ilyen is lehet a menstruáció. Mondanom sem kell, hogy a cisztának azóta semmi nyoma. :) 
Ha valaki ezt anno mondja nekem, lehet, hogy el sem hiszem. Arra bíztatok mindenkit, de legfőképpen az anyákat, hogy ezt meséljék el a lányuknak. Nagyon sok fájdalomtól, és gyógyszertől szabadíthatjátok meg a jövő nemzedékét. :) 
 

Gizke
2019.10.17. 08:25

 El kell mondanom nektek, én már sokadszorra kaptam segítséget Ágitól. A múlt héten a derekam megfázott, a lelki teher is sok volt, erős izom fájdalommal jelezte a szervezetem, hogy valami gond van. Alig tudtam mozdulni. Ágit felhívtam, tanácsára jogára mentem. A fájó izmokat  erőteljesen megyújtó gyakorlatokat végeztünk egész végig. A hátam újra mosolyog, és nem csak a hátam… Köszönöm az újabb és újabb segítséget Ági! Fontos vagy az életemben, remélem, én is tudok neked legalább annyit segíteni, amennyit te adsz másoknak!   Szeretettel ölellek!  

Kovátsné Völgyesi Erika
2019.10.15. 18:37

Azokhoz szeretnék szólni, akik fejében már megfordult,hogy kipróbálnák Áginál a Reformer Pilates edzést. Ma nagy szerencse ért, alkalmam volt részt vennem egy ilyen edzésen. Régóta nézegetem már a neten a felvételeket ilyen órákról, de élőben még jobb. A gyakorlatok változatosak, minden porcikám megmozgatta és szakadt a vìz rólam az óra végére. Ági végig figyelt és irányìtott, hogy helyesen végezzem a gyakorlatokat. Nem könnyű ìgy elsőre, de nagyon élveztem. Érzem a munkát minden izmomban. Sok gajta edzésformát kipróbáltam már, de ez azt hiszem szerelem első látásra...Csak buzdìtani tudok mindenkit, próbáljátok ki! Egy óra elteltével annyira engedtek a kötött izmaim, hogy teljesen hajlékony lettem. Hihetetlen élmény volt. Nagyon köszönöm Áginak, nem is kérdés, hogy találkozunk az edzéseken! Erika

Vendég
2019.10.05. 17:50

Szkeptikusan érkeztem - mosolyogva, elégedetten távoztam - és azóta is visszajárok! Ági fantasztikus előadó! Öröm hallgani milyen elhivatottan tud beszélni - folyamatosan, összefüggően lebilincselően - csak bátorítani tudok mindenkit, hogy vegyen részt a tanfolyamon, még ha azon szerencsések közé tarozik is, hogy nincs rá szüksége - ne is legyen!  Köszönöm, hogy ott lehettem és továbbra is örömmel megyek minden féle órádra!! 

Marika
2019.10.01. 20:01

Az elmúlt 2 hónapban nem tudtam menni tornázni, rajtam kivűlálló ok miatt. ( Igaz néha kopogtam az ajtón - nem egyedül.) 12 éve járok tornázni a 2 hónap kiesés miatt sóvárogtam és elvonási tüneteim lettek: fizikai és lelki. Tegnap aztán rüpültem a fit-ballra. Már a kapuban csillapodtak a lelki tünetek, a piláteszezők látványa pedig feldobott. Elkezdődött a fit-ball és elszálltam, jó volt a "szer". Szerencsére nem kellett "orvosi"beavatkozás. Biztonságos környezet, hozzáértés ami segít. Hiányoztatok, hiányzott.

Hoffmann Judit
2019.10.01. 16:54

Agi egy nagyon különleges ember. Egyszerre vérprofi üzletasszony szuper közgazdasz erzekkel es humanista, aki szeretné atadni annyi embernek, amennyinek csak fizikailag lehetseges az eszközöket az egeszsegesebb elethez. Nala olyan erzese van az embernek, hogy minden lehetseges, csak tenni kell erte. Es Agi megmutatja, hogy hogyan. Közben nagyon vicces is es sajat maga a legjobb pelda arra, hogy amit tanit, az mukodik. En Münchenbol jöttem hozza a szeptemberi Aviva tanfolyamra es tesom jol megmondta, hogy csakis Agihoz mehetek (ok mar ismertek egymast). Ez a par nap Mosonmagyarovaron olyan volt nekem, mint egy kis nyaralas. Ezuton is szeretnem megkoszonni a kiveteles vendegszereretet amit felenk tanusitottal (Lacinak is) es azt a rengeteg tudast, amit a tanfolyamon atadtal nekünk. Az uj studio es a kinalat lenyugozo es bizony, ha mosonmagyarovari lennek, kb. allandoan orakra jarnek hozzad (nem csak avivara, sot)! Tovabbi nagyon sok sikert, erot es enrgiat kivanok Neked es remelem majd ujra talalkozunk.

Vendég
2019.10.01. 06:16

Nagyon fontos es
jó dolgokat tanultunk meg a tanfolyam alatt! \"\" Igaz az útunk elején vagyunk de remélem minél előbb fogunk tudni pozitív eredményekről beszámolni \"\"

Előző oldal Következő oldal

Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.