Sziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár
Kapcsolat Facebook
Sziluett Mozgásstúdió MosonmagyaróvárSziluett Mozgásstúdió MosonmagyaróvárSziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár

Vendégkönyv


A Sziluett Mozgásstúdió várja az Ön véleményét is.

Ellenőrző kód
Bejegyzések
Előző oldal Következő oldal
Vendég
2019.10.05. 17:50

Szkeptikusan érkeztem - mosolyogva, elégedetten távoztam - és azóta is visszajárok! Ági fantasztikus előadó! Öröm hallgani milyen elhivatottan tud beszélni - folyamatosan, összefüggően lebilincselően - csak bátorítani tudok mindenkit, hogy vegyen részt a tanfolyamon, még ha azon szerencsések közé tarozik is, hogy nincs rá szüksége - ne is legyen!  Köszönöm, hogy ott lehettem és továbbra is örömmel megyek minden féle órádra!! 

Marika
2019.10.01. 20:01

Az elmúlt 2 hónapban nem tudtam menni tornázni, rajtam kivűlálló ok miatt. ( Igaz néha kopogtam az ajtón - nem egyedül.) 12 éve járok tornázni a 2 hónap kiesés miatt sóvárogtam és elvonási tüneteim lettek: fizikai és lelki. Tegnap aztán rüpültem a fit-ballra. Már a kapuban csillapodtak a lelki tünetek, a piláteszezők látványa pedig feldobott. Elkezdődött a fit-ball és elszálltam, jó volt a "szer". Szerencsére nem kellett "orvosi"beavatkozás. Biztonságos környezet, hozzáértés ami segít. Hiányoztatok, hiányzott.

Hoffmann Judit
2019.10.01. 16:54

Agi egy nagyon különleges ember. Egyszerre vérprofi üzletasszony szuper közgazdasz erzekkel es humanista, aki szeretné atadni annyi embernek, amennyinek csak fizikailag lehetseges az eszközöket az egeszsegesebb elethez. Nala olyan erzese van az embernek, hogy minden lehetseges, csak tenni kell erte. Es Agi megmutatja, hogy hogyan. Közben nagyon vicces is es sajat maga a legjobb pelda arra, hogy amit tanit, az mukodik. En Münchenbol jöttem hozza a szeptemberi Aviva tanfolyamra es tesom jol megmondta, hogy csakis Agihoz mehetek (ok mar ismertek egymast). Ez a par nap Mosonmagyarovaron olyan volt nekem, mint egy kis nyaralas. Ezuton is szeretnem megkoszonni a kiveteles vendegszereretet amit felenk tanusitottal (Lacinak is) es azt a rengeteg tudast, amit a tanfolyamon atadtal nekünk. Az uj studio es a kinalat lenyugozo es bizony, ha mosonmagyarovari lennek, kb. allandoan orakra jarnek hozzad (nem csak avivara, sot)! Tovabbi nagyon sok sikert, erot es enrgiat kivanok Neked es remelem majd ujra talalkozunk.

Vendég
2019.10.01. 06:16

Nagyon fontos es
jó dolgokat tanultunk meg a tanfolyam alatt! \"\" Igaz az útunk elején vagyunk de remélem minél előbb fogunk tudni pozitív eredményekről beszámolni \"\"

Kellei Nikolett
2019.09.29. 19:19

Kedves Ági! Tegnap, mikor jöttem hazafelé az Aviva tanfolyamról, olyan energia, életszeretet, magabiztosság uralkodott el rajtam, hogy csak na! A mosolyom ráragadt az arcomra, és másról se tudtam beszélni csak arról, mennyi mindent tanultam. Óriási motivációt adtál ahhoz, hogy csináljam a tornát és ne hagyjam abba. Úgy érzem nem kerülhettem volna ennél jobb kezekbe! Köszönöm Neked és alig várom a pozitív változásokat az életembe az Aviva torna által! :)

Albert-Dobos Viki
2019.09.25. 11:28

Kedves Ági, Sziluettes társaim! Sokat gondolkodtam, hogy is tudnám megköszönni azt a sok mindent amit Ágitól kaptam a 7 év alatt. Gondolkodtam, hogyan is köszönhetném meg neki, amelett döntöttem megírom a „történetünket”. Ezalatt az idő alatt rengeteg dolgot kaptam az Ágitól, de talán a két legfontosabb dolgot az életemben neki is köszönhetem. Az egyik egy gyönyörű kislány, a másik az egészségem. 2012. novemberében voltam az első stickes órán, akkor jártam még egy-két órára, de aztán a munkám meg talán a lustaságom miatt nem mentem egy darabig – sose voltam egy aktív sportoló. De aztán közeledett az esküvőm napja, észbe kaptam, kövér mennyasszony mégse lehetek. Így újra elkezdtem járni, október 5-én volt a nagy napunk, mint egy hercegnő úgy éreztem magam. Köszönöm! Majd rá egy hónapra kiderült, hogy egy apró életet hordok a szív alatt, így azt a 4 hetet – mert akkor már 8 hetes volt a kisbabám – valahogy átvészeltem torna nélkül. Jött a kismama torna, melynek során nagyon sok kismamával megismerkedtem, van olyan akivel azóta is jKdevó barátságban vagyunk :-) kislányom, mint egy hercegnő pontosan érkezett, Ági bent várt a kórházban amikor lehoztak a műtőből. Köszönöm! Alig vártam elteljen az idő szülés után. Kontroll vizsgálat után a nőgyógyászom mondta, hogy újra járhatok tornázni. Írtam is az Áginak, hogy szeretnék újra járni. Egész 2015 júliusáig körülbelül. Akkor viszont elkezdtem rosszul érezni magam, rossz volt a közérzetem, fáradt voltam, elkezdtem nem beszélni – én akinek be se áll a szája. Szeptemberében kórházba kerültem, az első diagnozis agydaganat volt. Majd később sok vizsgálat és várakozás után kiderült, hogy Screlosis Multiplexem van. Elmondhatom, hogy ha nincs mellettem a családom, a barátaim akkor talán ma már nem is élnék – és ezt a neurológusom mondta. Ági ott volt velem a kórházban, írt nekem mindennap, amikor a világomról nem tudtam, ott ült az ágyon és simogatta a fejem. Ez a kép van még mindig előttem. Az orvos azt is mondta, ha nincs ilyen jó fizikumom a betegség előtt, akkor talán ennyire nem tudtam volna felépülni. Köszönöm! Majd 2016 márciusában már jól voltam, orvost váltottam, akkor írtam Áginak, hogy újra engedélyt kaptam a tornára. Megbeszéltük jógával kezdünk, jártam is egy-két alkalommal, de a fitt ball és a pilates iránti szerelmem erősebb volt. Azóta elmondhatom, hogy majd az összes órát kipróbáltam. Az új szerelem az alakreformer óra, egyszerűen imádom. Ha a kislányomra nem tud senki se vigyázni, vagy épp csak jönni szeretne az Ági nénihez akkor sose okozott gondot, hogy elvittem, Áginak mindig van hozzá egy kedves szava, úgy mint egy nagymamának. Mert ő az én Lilikém Aviva nagymamája. Lehet kicsit hosszúra sikerült, még ez a rövidke összefoglaló se adja vissza teljesen, amit én az Áginak köszönhetek. Egyszerűen imádok a csíkos falak között lenni! Köszönöm Ági!

Molnárné Kapás Kitti
2019.09.18. 19:37

Kedves Ági, Avivások és leendő Avivások! 2017 augusztusában mentem először Ágihoz aviva tanfolyamra. Egy hónapot jártam, de ez az egy hónap teljesen megváltoztatta a véleményem a mozgásról. Egy hónap után terhes lettem az első gyermekükkel, kilányunkkal. Az, hogy elsőre sikerült teljes mértékben az avivának tudom be, mert én hiszem, hogy ez segített. Ahogy a lányunk betöltötte az egy évet és leálltunk a szopizással, úgy döntöttünk jöhet a kistesó. Szülés után ritkán aviváztam, de csak itthon, mert a baba miatt nem volt lehetőségem elmenni a sziluettbe. 2019 júniusában lett egy halvány csíkos tesztem, de sajnos az téves riasztás volt. Na mondom most jött el az aviva ideje. Egy hétig csináltam itthon, utána újra próbálkoztunk (éreztem és láttam a tisztulást is). És sikerült. Most múltam 12 hetes. Én szentül hiszem, hogy az aviva miatt sikerült, mert előtte nem jött össze. Szóval aki kételkedik még mindig benne, ne tegye. Ez a torna egy csoda és a csodát Ági tanítja, adja tovább mindenkinek akinek szüksége van rá. Szóval köszönöm Ági!

Alther Rita
2019.08.04. 14:10

Sziaztok - Szia Ági!

Szeretném veletek megosztani és megköszönni egyben Áginak,hogy milyen hatással volt nálam az Aviva torna.

Én áprilisban voltam az Áginál a tanfolyamon,ahova a lányom vitt el. Az oka a Mióma,meg persze rám fért már a mozgás is.
Tanfolyam után minden héten szerdán megjelentem az Aviva órán,és még otthon csináltam azért hétfőn meg pénteken néhány kihagyással.
El telt három hónap.és gondoltam meg kellene nézetnem Ultrahangon azt a 2 cm -es Miómát.
Először a Doktórnő azt hitte saját magáról ,hogy valami nincs rendben hisz nem találja a Miómát,amit kb fél éve fedezett fel.
Hát igen!!! Én felvilágosítottam,hogy mi  az oka,amit egyből fel is jegyzett magának,és meg nyugodott ,hogy nem nála van a hiba \"\"

Mindenkinek csak ajánlani tudom az Aviva tornát,mert mindenben csak az előnyünkre van. Gyógyít ,méregtelenít,fogysz tőle és a narancs bőrt is szépen eltünteti \"\"

Hálásan Köszönöm  Ági \"\"\"\"

Vendég
2019.08.01. 22:45

Drága Ági!

Nem nagyon találom még a szavakat, amivel át tudnám adni azt az érzést  és élményt,  amit a tegnapi napon megéltem.
Abban a megtiszteltetésben részesítettél , hogy megadtad a lehetőséget nekem, egy óriási kihívás beteljesítésére.
Egy teljes napot adtál nekem!
Teljesen önzetlenül felajánlottad, hogy csináljam végig Veled egy napodat. 
Ezt a napot szeretném megosztani veletek.
Reggel kezdtünk egy fantasztikus jóga órával.
Voltam már jóga órán, de Ágiéhoz hasonlón még soha.
Azt az alaposságot, ahogyan a testtudatosságra tanít mindenkit, nem tapasztaltam eddig sehol.
Ezt követte a fit-ball óra, amit imádtam!
Ági temperamentuma, dinamizmusa és a profin összeválogatott latin zene átrepített más dimenzióba.
Csak a veríték mennyisége jelezte számomra, hogy ez is egy nagyon kemény óra volt.
Én  élveztem minden pillanatát, így egy könnyed csodaként éltem meg.
Aztán máris következett a reformer óra. Ő a másik szerelem!
Szenzációs az a technika, amit Ági kifejlesztett ezen a gépen.
Nagyon keményen megdolgoztatja a testet, mégis úgy éreztem óra után, hogy még-még akarom tovább!
Itt már gyorsan ruhát kellett váltanom az Aerial jóga óra előtt, ugyanis nyomott hagyott rajta az a 3 végig dolgozott óra.
Az Aerial jógával soha nem találkoztam ez előtt.
Nehéz leírni azt az érzést, amikor meg kell bíznod az edződben tökéletesen, különben nem tudod végig csinálni a gyakorlatokat a plafonon lógva egy selyem kendőben, és sokszor bizony fejjel lefelé.
Ágival ez is könnyen ment.
Az Ő profizmusa és odafigyelése kétséget sem hagyott bennem, ha valakiben, hát benne megbízhatok.
Eszméletlen volt ahogy olyan mozdulatsorokat csináltam meg, fejjel lógva a hemotban,amiről elsem tudtam képzelni, hogy képes vagyok rá.
Mindenkinek ki kell próbálnia ezt az órát egyszer legalább! De csakis Áginál!
Következett egy ebédszünet, ahol csacsogtunk, ismerkedtünk egymással.
Délután pedig indult újra a kihívás, mégpedig egy Pilates órával.
Régebben jártam pilatesre, de Áginál ez is sokkal profibb volt.
Annyira odafigyel az óráján lévőkre, akkora alázat van abban amit és ahogyan csinál, hogy ezt mindenki érzi, legalábbis Én éreztem.
.Ettől volt minden mozdulat teljes és hatékony a pilates óráján is.
Ezt rögtön követte az újabb fit-ball óra, amit én egyáltalán nem bántam.
Nyoma nem volt annak, hogy ez ma már a 2. ilyen óra, mert Ági ugyanolyan lendületesen és vidáman tartotta meg ezt is.
Én meg imádtam ugyan úgy, mint  délelőtt .
Újabb ruha váltást kellet végrehajtanom óra után.
Lazításképpen következett az arctorna.
Bármilyen hihetetlen is, bizony ezen az órán is megizzadtam rendesen. 
Viszont mi nők  a szépségért mindenre képesek vagyunk.
Az sem baj ha grimaszolunk, berregünk, vagy éppen teve pofát vágunk. Az eredmény a fontos, az pedig azonnal látszik.
Következett az Aviva óra.
Ez megint egy szerelem kibontakozása nálam.
Imádtam ahogyan megtanított Ági arra, hogy az Aviva segítségével hogyan lehetek csodálatos és egészséges Nő.
Itt néhány sikersztorit is hallottam az ott lévőktől, akik Hálásak Áginak a gyógyulásaikért, vagy éppen a babájukért.
Ez az óra is rendesen megizzasztott, de élveztem nagyon, annyira, hogy rögtön dupláztam is.
Még egy Aviva órát megcsináltam, hiszen ez volt az utolsó a szerdai napon.
És igen, így lett teljes a kihívásom, hiszen minden egyes órát végig csináltam tegnap, azaz szerdán Áginál.
Nagyon érdekes volt megtapasztalnom, hogy a határaimat mennyire ki tudom tolni, hiszen teljes erővel dolgoztam mindegyik órán, vagyis 9 órát " lenyomtam keményen ".
Magam sem hittem,  hogy képes leszek rá, de annyira élveztem, nem éreztem fáradtságot még este 8-kor sem.
Nagy tanítás volt ez nekem más szempontból is.
Látni azt az alázatot és szeretetet ahogyan Ági tartja az óráit, igen magasra tette a mércét bennem.
Azt gondolom csak így érdemes, ahogyan Ő is teszi. Ad az embereknek, méghozzá értéket, és nem is akármilyet.
Hálásan köszönöm, hogy megajándékoztál Drága Ági ezzel a csodálatos nappal, és biztos vagyok benne, hogy lesz mit tovább adnom a tanításaidból, értékrendedből.
További sikereket kívánok neked <3 

Vendég
2019.07.22. 09:17

Sziasztok!
Ági szakmai profizmusa és vendégszeretete egyszerűen lenyűgözött. Messziről jöttünk, ellátogattunk a gyönyörű, szépen felszerelt stúdióba, és sokat gyakoroltunk, tanultunk. Köszönöm a lehetőséget, kedves fogadtatást, a kemény órákat! :) 
Ha arra járok, mindenképp megyek Ágihoz gyakorolni <3 
Csilla 

Előző oldal Következő oldal

Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.