Sziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár
Kapcsolat Facebook
Sziluett Mozgásstúdió MosonmagyaróvárSziluett Mozgásstúdió MosonmagyaróvárSziluett Mozgásstúdió Mosonmagyaróvár

Vendégkönyv


A Sziluett Mozgásstúdió várja az Ön véleményét is.

Ellenőrző kód
Bejegyzések
Előző oldal Következő oldal
Kellei Nikolett
2019.09.29. 19:19

Kedves Ági! Tegnap, mikor jöttem hazafelé az Aviva tanfolyamról, olyan energia, életszeretet, magabiztosság uralkodott el rajtam, hogy csak na! A mosolyom ráragadt az arcomra, és másról se tudtam beszélni csak arról, mennyi mindent tanultam. Óriási motivációt adtál ahhoz, hogy csináljam a tornát és ne hagyjam abba. Úgy érzem nem kerülhettem volna ennél jobb kezekbe! Köszönöm Neked és alig várom a pozitív változásokat az életembe az Aviva torna által! :)

Albert-Dobos Viki
2019.09.25. 11:28

Kedves Ági, Sziluettes társaim! Sokat gondolkodtam, hogy is tudnám megköszönni azt a sok mindent amit Ágitól kaptam a 7 év alatt. Gondolkodtam, hogyan is köszönhetném meg neki, amelett döntöttem megírom a „történetünket”. Ezalatt az idő alatt rengeteg dolgot kaptam az Ágitól, de talán a két legfontosabb dolgot az életemben neki is köszönhetem. Az egyik egy gyönyörű kislány, a másik az egészségem. 2012. novemberében voltam az első stickes órán, akkor jártam még egy-két órára, de aztán a munkám meg talán a lustaságom miatt nem mentem egy darabig – sose voltam egy aktív sportoló. De aztán közeledett az esküvőm napja, észbe kaptam, kövér mennyasszony mégse lehetek. Így újra elkezdtem járni, október 5-én volt a nagy napunk, mint egy hercegnő úgy éreztem magam. Köszönöm! Majd rá egy hónapra kiderült, hogy egy apró életet hordok a szív alatt, így azt a 4 hetet – mert akkor már 8 hetes volt a kisbabám – valahogy átvészeltem torna nélkül. Jött a kismama torna, melynek során nagyon sok kismamával megismerkedtem, van olyan akivel azóta is jKdevó barátságban vagyunk :-) kislányom, mint egy hercegnő pontosan érkezett, Ági bent várt a kórházban amikor lehoztak a műtőből. Köszönöm! Alig vártam elteljen az idő szülés után. Kontroll vizsgálat után a nőgyógyászom mondta, hogy újra járhatok tornázni. Írtam is az Áginak, hogy szeretnék újra járni. Egész 2015 júliusáig körülbelül. Akkor viszont elkezdtem rosszul érezni magam, rossz volt a közérzetem, fáradt voltam, elkezdtem nem beszélni – én akinek be se áll a szája. Szeptemberében kórházba kerültem, az első diagnozis agydaganat volt. Majd később sok vizsgálat és várakozás után kiderült, hogy Screlosis Multiplexem van. Elmondhatom, hogy ha nincs mellettem a családom, a barátaim akkor talán ma már nem is élnék – és ezt a neurológusom mondta. Ági ott volt velem a kórházban, írt nekem mindennap, amikor a világomról nem tudtam, ott ült az ágyon és simogatta a fejem. Ez a kép van még mindig előttem. Az orvos azt is mondta, ha nincs ilyen jó fizikumom a betegség előtt, akkor talán ennyire nem tudtam volna felépülni. Köszönöm! Majd 2016 márciusában már jól voltam, orvost váltottam, akkor írtam Áginak, hogy újra engedélyt kaptam a tornára. Megbeszéltük jógával kezdünk, jártam is egy-két alkalommal, de a fitt ball és a pilates iránti szerelmem erősebb volt. Azóta elmondhatom, hogy majd az összes órát kipróbáltam. Az új szerelem az alakreformer óra, egyszerűen imádom. Ha a kislányomra nem tud senki se vigyázni, vagy épp csak jönni szeretne az Ági nénihez akkor sose okozott gondot, hogy elvittem, Áginak mindig van hozzá egy kedves szava, úgy mint egy nagymamának. Mert ő az én Lilikém Aviva nagymamája. Lehet kicsit hosszúra sikerült, még ez a rövidke összefoglaló se adja vissza teljesen, amit én az Áginak köszönhetek. Egyszerűen imádok a csíkos falak között lenni! Köszönöm Ági!

Molnárné Kapás Kitti
2019.09.18. 19:37

Kedves Ági, Avivások és leendő Avivások! 2017 augusztusában mentem először Ágihoz aviva tanfolyamra. Egy hónapot jártam, de ez az egy hónap teljesen megváltoztatta a véleményem a mozgásról. Egy hónap után terhes lettem az első gyermekükkel, kilányunkkal. Az, hogy elsőre sikerült teljes mértékben az avivának tudom be, mert én hiszem, hogy ez segített. Ahogy a lányunk betöltötte az egy évet és leálltunk a szopizással, úgy döntöttünk jöhet a kistesó. Szülés után ritkán aviváztam, de csak itthon, mert a baba miatt nem volt lehetőségem elmenni a sziluettbe. 2019 júniusában lett egy halvány csíkos tesztem, de sajnos az téves riasztás volt. Na mondom most jött el az aviva ideje. Egy hétig csináltam itthon, utána újra próbálkoztunk (éreztem és láttam a tisztulást is). És sikerült. Most múltam 12 hetes. Én szentül hiszem, hogy az aviva miatt sikerült, mert előtte nem jött össze. Szóval aki kételkedik még mindig benne, ne tegye. Ez a torna egy csoda és a csodát Ági tanítja, adja tovább mindenkinek akinek szüksége van rá. Szóval köszönöm Ági!

Alther Rita
2019.08.04. 14:10

Sziaztok - Szia Ági!

Szeretném veletek megosztani és megköszönni egyben Áginak,hogy milyen hatással volt nálam az Aviva torna.

Én áprilisban voltam az Áginál a tanfolyamon,ahova a lányom vitt el. Az oka a Mióma,meg persze rám fért már a mozgás is.
Tanfolyam után minden héten szerdán megjelentem az Aviva órán,és még otthon csináltam azért hétfőn meg pénteken néhány kihagyással.
El telt három hónap.és gondoltam meg kellene nézetnem Ultrahangon azt a 2 cm -es Miómát.
Először a Doktórnő azt hitte saját magáról ,hogy valami nincs rendben hisz nem találja a Miómát,amit kb fél éve fedezett fel.
Hát igen!!! Én felvilágosítottam,hogy mi  az oka,amit egyből fel is jegyzett magának,és meg nyugodott ,hogy nem nála van a hiba \"\"

Mindenkinek csak ajánlani tudom az Aviva tornát,mert mindenben csak az előnyünkre van. Gyógyít ,méregtelenít,fogysz tőle és a narancs bőrt is szépen eltünteti \"\"

Hálásan Köszönöm  Ági \"\"\"\"

Vendég
2019.08.01. 22:45

Drága Ági!

Nem nagyon találom még a szavakat, amivel át tudnám adni azt az érzést  és élményt,  amit a tegnapi napon megéltem.
Abban a megtiszteltetésben részesítettél , hogy megadtad a lehetőséget nekem, egy óriási kihívás beteljesítésére.
Egy teljes napot adtál nekem!
Teljesen önzetlenül felajánlottad, hogy csináljam végig Veled egy napodat. 
Ezt a napot szeretném megosztani veletek.
Reggel kezdtünk egy fantasztikus jóga órával.
Voltam már jóga órán, de Ágiéhoz hasonlón még soha.
Azt az alaposságot, ahogyan a testtudatosságra tanít mindenkit, nem tapasztaltam eddig sehol.
Ezt követte a fit-ball óra, amit imádtam!
Ági temperamentuma, dinamizmusa és a profin összeválogatott latin zene átrepített más dimenzióba.
Csak a veríték mennyisége jelezte számomra, hogy ez is egy nagyon kemény óra volt.
Én  élveztem minden pillanatát, így egy könnyed csodaként éltem meg.
Aztán máris következett a reformer óra. Ő a másik szerelem!
Szenzációs az a technika, amit Ági kifejlesztett ezen a gépen.
Nagyon keményen megdolgoztatja a testet, mégis úgy éreztem óra után, hogy még-még akarom tovább!
Itt már gyorsan ruhát kellett váltanom az Aerial jóga óra előtt, ugyanis nyomott hagyott rajta az a 3 végig dolgozott óra.
Az Aerial jógával soha nem találkoztam ez előtt.
Nehéz leírni azt az érzést, amikor meg kell bíznod az edződben tökéletesen, különben nem tudod végig csinálni a gyakorlatokat a plafonon lógva egy selyem kendőben, és sokszor bizony fejjel lefelé.
Ágival ez is könnyen ment.
Az Ő profizmusa és odafigyelése kétséget sem hagyott bennem, ha valakiben, hát benne megbízhatok.
Eszméletlen volt ahogy olyan mozdulatsorokat csináltam meg, fejjel lógva a hemotban,amiről elsem tudtam képzelni, hogy képes vagyok rá.
Mindenkinek ki kell próbálnia ezt az órát egyszer legalább! De csakis Áginál!
Következett egy ebédszünet, ahol csacsogtunk, ismerkedtünk egymással.
Délután pedig indult újra a kihívás, mégpedig egy Pilates órával.
Régebben jártam pilatesre, de Áginál ez is sokkal profibb volt.
Annyira odafigyel az óráján lévőkre, akkora alázat van abban amit és ahogyan csinál, hogy ezt mindenki érzi, legalábbis Én éreztem.
.Ettől volt minden mozdulat teljes és hatékony a pilates óráján is.
Ezt rögtön követte az újabb fit-ball óra, amit én egyáltalán nem bántam.
Nyoma nem volt annak, hogy ez ma már a 2. ilyen óra, mert Ági ugyanolyan lendületesen és vidáman tartotta meg ezt is.
Én meg imádtam ugyan úgy, mint  délelőtt .
Újabb ruha váltást kellet végrehajtanom óra után.
Lazításképpen következett az arctorna.
Bármilyen hihetetlen is, bizony ezen az órán is megizzadtam rendesen. 
Viszont mi nők  a szépségért mindenre képesek vagyunk.
Az sem baj ha grimaszolunk, berregünk, vagy éppen teve pofát vágunk. Az eredmény a fontos, az pedig azonnal látszik.
Következett az Aviva óra.
Ez megint egy szerelem kibontakozása nálam.
Imádtam ahogyan megtanított Ági arra, hogy az Aviva segítségével hogyan lehetek csodálatos és egészséges Nő.
Itt néhány sikersztorit is hallottam az ott lévőktől, akik Hálásak Áginak a gyógyulásaikért, vagy éppen a babájukért.
Ez az óra is rendesen megizzasztott, de élveztem nagyon, annyira, hogy rögtön dupláztam is.
Még egy Aviva órát megcsináltam, hiszen ez volt az utolsó a szerdai napon.
És igen, így lett teljes a kihívásom, hiszen minden egyes órát végig csináltam tegnap, azaz szerdán Áginál.
Nagyon érdekes volt megtapasztalnom, hogy a határaimat mennyire ki tudom tolni, hiszen teljes erővel dolgoztam mindegyik órán, vagyis 9 órát " lenyomtam keményen ".
Magam sem hittem,  hogy képes leszek rá, de annyira élveztem, nem éreztem fáradtságot még este 8-kor sem.
Nagy tanítás volt ez nekem más szempontból is.
Látni azt az alázatot és szeretetet ahogyan Ági tartja az óráit, igen magasra tette a mércét bennem.
Azt gondolom csak így érdemes, ahogyan Ő is teszi. Ad az embereknek, méghozzá értéket, és nem is akármilyet.
Hálásan köszönöm, hogy megajándékoztál Drága Ági ezzel a csodálatos nappal, és biztos vagyok benne, hogy lesz mit tovább adnom a tanításaidból, értékrendedből.
További sikereket kívánok neked <3 

Vendég
2019.07.22. 09:17

Sziasztok!
Ági szakmai profizmusa és vendégszeretete egyszerűen lenyűgözött. Messziről jöttünk, ellátogattunk a gyönyörű, szépen felszerelt stúdióba, és sokat gyakoroltunk, tanultunk. Köszönöm a lehetőséget, kedves fogadtatást, a kemény órákat! :) 
Ha arra járok, mindenképp megyek Ágihoz gyakorolni <3 
Csilla 

K. Évi
2019.07.01. 15:52

Kedves Ági!

Nagyon köszönöm Neked ezt a csodás négy napot. Fantasztikus embereket ismerhettem meg, gyönyörű környezetben, minőségi, tartalmas programokkal, amik simogatták a lelkemet és utólag már a testemet is. :-) Sikerült megfeledkeznem a mindennapi gondokról és teljesen feltöltődnöm.
Örülök, hogy végre rávettem magam, hogy elmenjek és ha rajtam múlik, jövőre is biztosan ott leszek, sőt ha tehetem, még a stúdióba is elmegyek, mert nálunk a nagyvárosban ilyen csodahely nincsen sajnos.

Sok erőt és örömöt kívánok a továbbiakban!
 

Vivien
2019.07.01. 10:32

Kedves Ági és kedves táborlakók! Köszönöm nektek ezt a 4 napot.Örülök hogy résztvehettem az idei táborban is,ahol rengeteg csodás program és ember volt.Örülök,hogy ismét találkozhattam azokkal akikkel sokszor csak itt tudok és a beszélgetést mégis onnan folytattuk ahol tavaly abba hagytuk.Örülök hogy minden évben találkozhatok új emberekkel is akik által egy új ismeretség jön létre. Annyira jó látni ahogy a programok által is az emberek egyre jobban kinyílnak és így még jobban megismerhetjük a másikat.A programok minden évben szuperek, mindig van olyan előadás,amelyik megnyomja azta bizonyos gombot és úgy érzed az előadás elejétől a végéig hozzád és neked szól .Idén ez Stipkovits Erikánál és Vajda Katinál volt nálam a legerőteljesebben.Olyan dolgokra mutattak rá amivel még kell mit dolgozni annak ellenére hogy magamban azt gondoltam elég jól boldogulok már vele.Minden előadás amin résztvehettem adott valami pluszt amiért rettenetesen hálás vagyok. Az előadások között a mozgás is szuper volt mindenki azt a mozgásformát próbálhatta ki amelyiket szerette volna.így aki akart reformerezett,jógázott,pilatesezett,arctornázott,avivázott,niázott vagy épp bodyartozott.Ezek után persze az izomláz sem maradhatott el szinte senkinél. Vasárnap az evezésnél úgy érzem megtörtént a komfortzónámból való kilépés amit itt is köszönök mégegyszer. Köszönöm hogy idén is részt vehettem a táborban,jövőre is megyek ez biztos az időpont már a naptáramban van,köszönöm Ági hogy megszervezted nekünk és hogy vagy ❤ Nélküled ez a tábor nem jöhetett volna létre és nem erősítené meg bennünk minden évben azt hogy Nőnek lenni jó! Köszönök mindent,jövőre ismét találkozunk :)

Gabriella
2019.07.01. 08:47

Drága Ági!

Hiszem, hogy nincsenek véletlenek! Az, hogy felbukkant néhány hónappal ezelőtt a hirdetés előttem a nyári táborról, az sem volt véletlen.
Soha nem hallottam azelőtt sem rólad, sem a táborról semmit, de a megnevezése, hogy: Nőnek lenni jó!-, na ez megfogott rögtön.
2019.Június 27-én reggel 9-kor ismeretlenül belecsöppentem egy már összetartozó csapatba, régi táborozók közé.
Ennek ellenére óriási szeretettel fogadtatok engem is. Ez a hatalmas szeretet energia jellemezte a tábor mind a 4 napját.
Csodálatos embert ismertem meg benned, aki megmutatta nekem, hogy milyen az igazi alázat abban amit csinálsz.
Ekkora odafigyelést az emberekre, ilyen preciz és mélyreható tudást még nem tapasztaltam egyetlen edzőnél sem eddig. 
Minden órád maga volt a CSODA, és igen ilyen nagybetűs CSODA.
Az előadók profizmusa és elhivatottsága is magasszintű volt, hiszen Te magasra tetted a mércét a táborban, és ezt tartottad is ezen a szinten mindvégig.
Ez a 4 nap annyira kellett nekem, és ahogyan láttam a többi ott táborozó Nőnek is, mint földnek a víz.
Én mindenkinek ajánlom figyelmébe Ági következő táborát, hogy jövőre legyen ott, mert rengeteget tud adni nekünk, Nőknek!
Csodálatos ismeretségek és barátságok köttetnek, hiszen mindenki nyitott szívvel van jelen, mert melletted Ági nem is lehet ez másként!
Hálásan köszönöm neked ezt a fantasztikus és aktív 4 napot ami megváltoztatta az életemet!
És persze jövőre újra ott leszek a táborban, mert ki nem hagynám, hiszen ez jár Nekem, Nekünk Nőknek!

Óriási Hála és Millió Ölelés Neked Ági!
Mély tisztelettel Gabi

Gizke (Nagy Gizella)
2019.06.30. 21:18

2019. június 27-30.  Egy szemvillanás alatt eltelt a hetedik Sziluett tábor.  Mert amikor jól érezzük magunkat, repül az idő.  Mi volt, ami engem elkápráztatott? Hogy négy napra kikapcsolhattam. Nem néztem az órám, éltem a jelen pillanatban a jelen pillanatnak. Pozitívan. Amolyan "mindful" módjára.  A teljesség igénye nélkül had említsem meg a programokat. A hangtálas együttrezgés volt az, ami megadta az szó szerint az alaphangot, alaprezgést. Szavakba önteném, de Évi hangfürdője által keltett érzéseket nem vagyok képes teljesen átadni.  A profi előadások sok-sok útravalóval láttak el mindannyiunkat. L. Stipkovits Erika önbecsülésről átadott gondolatai,  Lovas Szabolcs stresszkezelési workshopja, Takaróné Marika "dalolós" előadása, Vajda Katalin (aki egyébként segítő beszélgetéseivel a tábori lelkész címet is elnyerte) fantasztikusan magával ragadó, energikus interaktív prezentációja.... mindenki annyit "pakolt" belőlük a saját hátizsákjába, amennyit csak elbírt. Lelkünk oldásához Bóta Margit reiki mester nyújtott határtalan segítséget, hála érte. Mindezt napi többszöri sportolási lehetőség keretein belül képzeljétek el! Ágival Aviváztunk, Piláteszeztünk, reformereztünk, arctornáztunk, Heni pedig  Niát és bodyart-ot hozott nekünk. Vigyázat! Az izomláz enyhe kifejezés egy Ági-féle alakreformeres óra mellékhatásaként. Csak úgy mondom. Brutál, ha jól csinálod! Mindezt házias koszt (Varga Bálinttól)  segítő szervezés (Reni és Gábor) finom borok, szülinapos pezsgők,  hatalmas beszélgetések, és még egy vizitúra is fűszerezte. Valódi FLOW (áramlás) élményt éltem át, többször is! Hálás köszönet érte!  Már jegyzem is a jövő évi tábor időpontját. 2020. június 25-28. Valahogy alapszükségletté vált számomra. Nagy ölelés minden résztvevőnek! Hálás köszönet a letisztult tematikáért, a gazdag programokért, a fejlődési lehetőségekért!  Ne hagyjátok ki jövőre (sem)! Mert kincset találtunk, igazi kincset! 
 

Előző oldal Következő oldal

Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.